Polska (aktywne)UE Cenowarka (Polska) » Komputery » Zasilacze i UPS » Zasilacze » QTechnology QT-02300 300W ATX

QTechnology QT-02300 300W ATX

Informacje i cena Historia ceny Opinie
19dB(A), aktywne PFC, kontrola temperatury, Remote ON/​OFF • +5V: 28A ±5% • +3.3V: 30A ±5% • +12V: 15A ±5% • Combined Power (5V+3.3V): 200W • Combined Power (5V+3.3V+12V): 280W • -0.5V: 0.5A ±10% • -12V: 0.8A ±10% • +5V SB: 3.0A ±5%

W porównaniu od: 29.06.2004, 16:13

Brak ocen produktu (Oceń produkt).

[Produktempfehlung] Poleć produkt
Alarm cenowy
Zgłoś błąd
Szukamy zdjęć! W przypadku niektórych produktów nie mamy jeszcze zdjęć lub zgody producenta na korzystania z jego materiałów. Jeśli chcesz przekazać nam samodzielnie wykonane zdjęcia produktu, wgraj je tutaj: bepixelung.org

W razie potrzeby możesz poszukać zdjeć na stronach WWW
Zoom

Sposób dostawy



  • przez do

Oferty z regionu

Dostępność

W tej chwili nie ma ofert dla tego produktu (dla wybranych kryteriów wyszukiwania) w wybranym regionie.
Prosimy użyć przeglądu UE lub ewentualnie zmienić kryteria filtrowania.
Copyright © 1997-2016 Preisvergleich Internet Services AG