Polska (aktywne)UE Cenowarka (Polska) » Komputery » Zasilacze i UPS » Zasilacze » Etasis EFN-300 300W ATX

Etasis EFN-300 300W ATX

Informacje i cena Historia ceny Opinie
Wentylatory: pasywne • +5V: 25A ±5% • +3.3V: 23A ±5% • +12V: 18A ±5% • Combined Power (5V+3.3V): 180W • -12V: 0.6A ±10% • +5V SB: 1.5A ±5% • Gwarancja: trzy lata

W porównaniu od: 21.06.2004, 16:52

10 z 10 odwiedzających poleca ten produkt (100%).
opinia: (66%) ( 1 opinia | Oceń produkt)

[Produktempfehlung] Poleć produkt
Alarm cenowy
Zgłoś błąd
Szukamy zdjęć! W przypadku niektórych produktów nie mamy jeszcze zdjęć lub zgody producenta na korzystania z jego materiałów. Jeśli chcesz przekazać nam samodzielnie wykonane zdjęcia produktu, wgraj je tutaj: bepixelung.org

W razie potrzeby możesz poszukać zdjeć na stronach WWW
Zoom

Sposób dostawy



  • przez do

Oferty z regionu

Dostępność

W tej chwili nie ma ofert dla tego produktu (dla wybranych kryteriów wyszukiwania) w wybranym regionie.
Prosimy użyć przeglądu UE lub ewentualnie zmienić kryteria filtrowania.
Copyright © 1997-2016 Preisvergleich Internet Services AG