Polska (aktywne)UE Cenowarka (Polska) » Komputery » Zasilacze i UPS » Zasilacze » Enermax EG365AX, 353W geräuschoptimiert

Enermax EG365AX, 353W geräuschoptimiert

Informacje i cena Historia ceny Opinie
P4 ready, 2 wentylatory, aktywne PFC • +5V: 32A ±4% • +3.3V: 32A ±5% • +12V: 26A ±5% • Combined Power (5V+3.3V): 185W • -5V: 1A ±10% • -12V: 1A ±10% • +5V SB: 2.2A ±5% • Gwarancja: jeden rok

W porównaniu od: 01.01.2002, 00:00

Brak ocen produktu (Oceń produkt).

[Produktempfehlung] Poleć produkt
Alarm cenowy
Zgłoś błąd
Szukamy zdjęć! W przypadku niektórych produktów nie mamy jeszcze zdjęć lub zgody producenta na korzystania z jego materiałów. Jeśli chcesz przekazać nam samodzielnie wykonane zdjęcia produktu, wgraj je tutaj: bepixelung.org

W razie potrzeby możesz poszukać zdjeć na stronach WWW
Zoom

Sposób dostawy



  • przez do

Oferty z regionu

Dostępność

W tej chwili nie ma ofert dla tego produktu (dla wybranych kryteriów wyszukiwania) w wybranym regionie.
Prosimy użyć przeglądu UE lub ewentualnie zmienić kryteria filtrowania.
Copyright © 1997-2016 Preisvergleich Internet Services AG