Polska (aktywne)UE Cenowarka (Polska) » Komputery » Zasilacze i UPS » Zasilacze » Enermax EG301PX-VE, 303W

Enermax EG301PX-VE, 303W

Informacje i cena Historia ceny Opinie
P4-ready, 2 wentylatory, pasywny PFC • +5V: 28A ±4% • +3.3V: 30A ±5% • +12V: 22A ±5% • Combined Power (5V+3.3V): 170W • -5V: 1A ±10% • -12V: 1A ±10% • +5V SB: 2.2A ±5% • Gwarancja: jeden rok

W porównaniu od: 01.01.2002, 00:00

Brak ocen produktu (Oceń produkt).

[Produktempfehlung] Poleć produkt
Alarm cenowy
Zgłoś błąd
(Zdjęcie produktu może różnić się od faktycznego wyglądu)

Sposób dostawy



  • przez do

Oferty z regionu

Dostępność

W tej chwili nie ma ofert dla tego produktu (dla wybranych kryteriów wyszukiwania) w wybranym regionie.
Prosimy użyć przeglądu UE lub ewentualnie zmienić kryteria filtrowania.
Copyright © 1997-2016 Preisvergleich Internet Services AG