Polska (aktywne)UE Cenowarka (Polska) » Komputery » Zasilacze i UPS » Zasilacze » Enermax Coolergiant 330W ATX 1.3 (World Version) (EG335AX-VHB-(W)-SFMA)

Enermax Coolergiant 330W ATX 1.3 (World Version) (EG335AX-VHB-(W)-SFMA)

Informacje i cena Historia ceny Opinie
95~265V, aktywne PFC, manualne sterowanie tylnego wentylatora • +5V: 28A ±4% • +3.3V: 28A ±5% • +12V: 12A ±5% • Combined Power (5V+3.3V): 220W • -12V: 0.8A ±10% • +5V SB: 2.5A ±5% • Gwarancja: jeden rok

W porównaniu od: 11.05.2004, 18:14

Brak ocen produktu (Oceń produkt).

[Produktempfehlung] Poleć produkt
Alarm cenowy
Zgłoś błąd
(Zdjęcie produktu może różnić się od faktycznego wyglądu)

Sposób dostawy



  • przez do

Oferty z regionu

Dostępność

W tej chwili nie ma ofert dla tego produktu (dla wybranych kryteriów wyszukiwania) w wybranym regionie.
Prosimy użyć przeglądu UE lub ewentualnie zmienić kryteria filtrowania.
Copyright © 1997-2016 Preisvergleich Internet Services AG