Polska (aktywne)UE Cenowarka (Polska) » Komputery » Zasilacze i UPS » Zasilacze » Compucase HEC-525VD-PT 525W ATX

Compucase HEC-525VD-PT 525W ATX

P4-ready, aktywne PFC • +5V: 40A/​45A ±5% • +3.3V: 35A/​37A ±5% • +12V: 17A/​21A ±5% • Combined Power (+5V & +3.3V): 220W • -5V: 1A ±10% • -12V: 1A ±10% • +5V SB: 2A ±5%

W porównaniu od: 10.12.2002, 11:05

Brak ocen produktu (Oceń produkt).

[Produktempfehlung] Poleć produkt
Alarm cenowy
Zgłoś błąd
(Zdjęcie produktu może różnić się od faktycznego wyglądu)

Sposób dostawy



  • przez do

Oferty z regionu

Dostępność

W tej chwili nie ma ofert dla tego produktu (dla wybranych kryteriów wyszukiwania) w wybranym regionie.
Prosimy użyć przeglądu UE lub ewentualnie zmienić kryteria filtrowania.
Copyright © 1997-2016 Preisvergleich Internet Services AG