Polska (aktywne) UE Cenowarka (Polska) » Komputery » Zasilacze i UPS » Zasilacze » Compucase HEC-425VD-PT 425W ATX

Compucase HEC-425VD-PT 425W ATX

P4-ready, aktywne PFC • +5V: 33A/​37A ±5% • +3.3V: 28A/​35A ±5% • +12V: 15A/​17A ±5% • Combined Power (+5V & +3.3V): 180W • -5V: 1A ±10% • -12V: 1A ±10% • +5V SB: 2A ±5%

W porównaniu od: 10.12.2002, 11:05

Brak ocen produktu (Oceń produkt).

[Produktempfehlung] Poleć produkt
Alarm cenowy
Zgłoś błąd
Zdjęcie 1 / 1
(Zdjęcie produktu może różnić się od faktycznego wyglądu)

Sposób dostawy



  • przez do

Oferty z regionu

Dostępność

W tej chwili nie ma ofert dla tego produktu (dla wybranych kryteriów wyszukiwania) w wybranym regionie.
Prosimy użyć przeglądu UE lub zmienić kryteria filtrowania.
Sitemap: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20
Copyright © 1997-2017 Preisvergleich Internet Services AG