Polska (aktywne)UE Cenowarka (Polska) » Komputery » Zasilacze i UPS » Zasilacze » Compucase HEC-350VD-PT 350W ATX

Compucase HEC-350VD-PT 350W ATX

P4-ready, aktywne PFC, 2 wentylatory • +5V: 33A ±5% • +3.3V: 28A/​30A ±5% • +12V: 15A ±5% • Combined Power (+5V & +3.3V): 180W • -5V: 1A ±10% • -12V: 1A ±10% • +5V SB: 2A ±5%

W porównaniu od: 10.12.2002, 11:06

1 z 1 odwiedzających poleca ten produkt (100%).
opinia: (100%) ( Oceń produkt)

[Produktempfehlung] Poleć produkt
Alarm cenowy
Zgłoś błąd
(Zdjęcie produktu może różnić się od faktycznego wyglądu)

Sposób dostawy



  • przez do

Oferty z regionu

Dostępność

W tej chwili nie ma ofert dla tego produktu (dla wybranych kryteriów wyszukiwania) w wybranym regionie.
Prosimy użyć przeglądu UE lub ewentualnie zmienić kryteria filtrowania.
Copyright © 1997-2016 Preisvergleich Internet Services AG