Polska (aktywne)UE Cenowarka (Polska) » Komputery » Zasilacze i UPS » Zasilacze » Antec SmartPower SL350P 350W ATX (0761345-04350-2)

Antec SmartPower SL350P 350W ATX (0761345-04350-2)

Informacje i cena Historia ceny Opinie
+5V: 35A ±5% • +3.3V: 28A ±5% • +12V: 16A ±5% • Combined Power (+5V & +3.3V): 230W • Combined Power (+5V & +3.3V & +12V): 330W • -5V: 0.5A ±10% • -12V: 1A ±10% • +5Vsb: 2A ±5% • Gwarancja: trzy lata

W porównaniu od: 14.08.2003, 16:10

Brak ocen produktu (Oceń produkt).

[Produktempfehlung] Poleć produkt
Alarm cenowy
Zgłoś błąd
Szukamy zdjęć! W przypadku niektórych produktów nie mamy jeszcze zdjęć lub zgody producenta na korzystania z jego materiałów. Jeśli chcesz przekazać nam samodzielnie wykonane zdjęcia produktu, wgraj je tutaj: bepixelung.org

W razie potrzeby możesz poszukać zdjeć na stronach WWW
Zoom

Sposób dostawy



  • przez do

Oferty z regionu

Dostępność

W tej chwili nie ma ofert dla tego produktu (dla wybranych kryteriów wyszukiwania) w wybranym regionie.
Prosimy użyć przeglądu UE lub ewentualnie zmienić kryteria filtrowania.
Copyright © 1997-2016 Preisvergleich Internet Services AG