Polska (aktywne) UE Cenowarka (Polska) » Komputery » Zasilacze i UPS » Zasilacze » Antec SmartBlue SL350BlueEC 350W ATX (0761345-04353-3)

Antec SmartBlue SL350BlueEC 350W ATX (0761345-04353-3)

Informacje i cena Historia ceny Opinie
+5V: 35A ±5% • +3.3V: 28A ±5% • +12V: 16A ±5% • Combined Power (+3.3V & +5V): 230W • Combined Power (+3.3V & +5V & +12V): 330W • -5V: 0.5A ±10% • -12V: 1A ±10% • +5V SB: 2A ±5% • Gwarancja: trzy lata

W porównaniu od: 14.08.2003, 16:13

Brak ocen produktu (Oceń produkt).

[Produktempfehlung] Poleć produkt
Alarm cenowy
Zgłoś błąd
W przypadku niektórych produktów nie mamy jeszcze zdjęć lub zgody producenta na korzystania z jego materiałów.

W razie potrzeby możesz poszukać zdjeć na stronach WWW
Zoom

Sposób dostawy



  • przez do

Oferty z regionu

Dostępność

W tej chwili nie ma ofert dla tego produktu (dla wybranych kryteriów wyszukiwania) w wybranym regionie.
Prosimy użyć przeglądu UE lub zmienić kryteria filtrowania.
Sitemap: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20
Copyright © 1997-2017 Preisvergleich Internet Services AG